lördag 9 januari 2016

Detta är mina principer - men om ni inte gillar dem så har jag andra

Den judiska skådespelaren Groucho Marx sa en gång: Detta är mina principer - de styr mig - men om de inte passar så har jag andra!
Under andra världskrigets naziockuperade Europa var ungefär 5% aktiva nazister, 5% aktiva motståndare och resten låg lågt. De gick till sina jobb, skötte sina vardagsbestyr, hade sina vanliga bekymmer och försökte få vardagen att gå ihop. Det var farligt att vara motståndare och de flesta var inte beredda att ta den risken.
Efter kriget hade plötsligt "alla" varit emot nazisterna. En del av de 5% som hade varit nazister råkade illa ut. De flesta klarade sig dock alldeles utmärkt eftersom de hade  klarat av ockupationstiden som välbeställda medborgare. De 5% som hade varit aktiva motståndsmän glömdes snart bort och många gånger levde de mycket svåra liv. De hade givit av sig själva och var fysiskt och psykiskt insufficienta. Ingen hade tid eller intresse för dem. Det gamla skulle glömmas.

För ett kort tag sedan stod vår biträdande statsminister och grät i teve över att de tvingats acceptera det som nu måste betecknas som ett paragdimsskifte. Sverige måste delvis stänga gränserna för att överleva!! Vi kan helt enkelt inte okontrollerat ta emot alla som vill komma hit.

Det som vi har varnat om i flera år har nu hänt. Sverige sjunker och nu ska räkningen betalas och den betalas av alla de som sliter ihjäl sig för att Sverige inte ska sjunka.
- Vår tids Asvitz, som Romson med kraft sa i teve för några månader sedan, om människor på flykt.
Nej, de var inte Auschwitz' överlevande - vilket jag har skrivit om tidigare - de är människor som vill ha ett bättre liv- och vem anklagar dem för detta? - och kanske 10-15% av dem har faktiska asylskäl.

Vi kommer nu återigen få bevittna ett flerårigt arbete med att individuellt bedöma asylskäl. Flera år som kommer att bryta ner många till atomer och sedan får de uppehållstillstånd av humanitära skäl. De är då i för dåligt skick för att återvända. Under denna process kommer många hjälpare att passera sin egen gräns och bli sönderarbetade och utbrända. Jag vet. Jag jobbade i sex år med asylsökande under Balkankriget på 1990-talet. Det finns en gräns för vad man kan ge och hur mycket.

Nej, bostadsminister Kaplan; de som är terrorister i IS och har kommit tillbaks är inte alls som de svenskar som stred för Finlands frihet under andra världskriget - något du ville att vi skulle tro på!
Och nej, bostadsminister Kaplan - Jerusalem behöver inte "befrias"som du hävdar när du stod där med en halsduk av hela Israel på dig. Nej, inte den judiska staten utan Hamas eller Hizbollahs territorier - territorier som är "Judenfrei" efter tidigare massakrer av judar. Tror du vi lämnar landet av fri vilja till dig och dina terrorkompisar?

Nej, fru utrikesminister - Israel är inte anledningen till att ett lågintensivt världskrig har rullat igång!

Och du, herr skolminister Fridolin: Det är terrorister som sticker ihjäl 85-åriga överlevande ifrån Förintelsen, i Israel. Du uttalar dig - du som inte får resa in i Israel efter att ha provocerat värnpliktiga israeler tillsammans med terroristkramarna i ISM på plats i Samarien.

Fru utrikeminister: Det är inte små fina söndagsskolebarn, vilket du vill få oss att tro i den fiktiva staten Palestina, som du  kallar den, och som inte vill erkänna Israel utan äta upp den, utplåna den.
Kriget sprider sig och rullar nu in i Sverige och nu är det inte så enkelt längre.

Hur lång tid tog det fört svensk media att ändra uppfattning angående Sverige som en överlägsen stat i jämförelse med övriga Europa?
Tre dagar efter att statsministern påstod att "vi" är naiva så skriver SVT på text-TV att 70% av svenska befolkningen kraftfullt vill minska insläppet av människor till Sverige och lika många anser att det är för sent - tre dagar tog det för PK-eliten att som Groucho Marx säga, eller i alla fall tänka, äsch, jag byter principer.

Det kostar på att ha principer som ligger bortom det som är inne. Man får välja sin ångest. Och sina strider. Ångesten över att vara PK och tappa sig själv eller ångesten av att vara sig själv och hamna utanför.
Vilket val gjorde ni? 

Jag säger nu återigen: Många av oss i den judiska minoriteten glömmer inte PK-elitens hyllande av  Ship to Gaza och kramandet av terrorgruppen Hamas och inte heller lögnerna om oss judar. Hamas som har Förintelsen av Israel som viktigaste punkt på sin agenda. Hamas som måste tankas med lögner om Israel för att ha kraft och existensberättigande. Lögnerna om oss som förtryckare och våldsutövare och orsaken till ökad terror.

Den judiska minoriteten glömmer inte Mona Sahlins lugnade prat om att antisemitism inte finns i Sverige. Vi vet ju att det inte är sant.

I mina ögon är är de politiskt korrekta utan styrsel och utan moraliska kompasser. De har bara sitt eget bästa i tankarna och de säljer nu med enkelhet ut det land som Sveriges förfäder byggde och slet för, och nu förväntar de sig att vi som sliter därute i sjukvård, socialtjänst, polisväsende, migrationsverk och kommuner ska torka upp efter dyngan de har spritt runt omkring sig. Dyngan om Sverige som moraliskt överlägset, dyngan om Israels ondska, öppna och helt okontrollerade gränser och att det bara finns en sanning och ett sätt att tolka verkligheten - deras.

PK eliten byter principer som en annan byter kläder och så får de fortsätta att stråla i strålkastarnas sken. Allt för att mätta sina uppblåsta egon.

Vi som har fasta principer - och som inte byter ut dem när det blåser snålt - måste våga stå för dem oavsett hur det blåser och våga ta den ångest det ger och inte såsom Groucho Marx och våra politiker byta ut dem för att passa den politiska angendan. Som lika ofta är för egen vinning.

Jag väljer denna ångest framför ångesten att svika mig själv för att passa in i den sanning som för närvarande råder i vårt allt mer söndertrasade samhälle.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar